Filmul integral cu scandalul dintre Ilie Nastase si politistii care l-au incatusat! Ce s-a intamplat, de fapt, intre fostul tenismen si oamenii legii. Imaginile sunt greu de privit

28 05. 2018, 15:51

Fostul tenismen a fost prins, vineri dimineata (25 mai), baut la volan. Ilie Nastase se intorcea de la un restaurant din zona de nord a Capitalei, cand a fost oprit de un echipaj al Politiei Rutiere.

El a refuzat sa sufle in etilotest si sa coboare din masina, iar de aici a urmat un circ de zile mari. Ilie Nastase a avut o altercatie verbala cu oamenii legii, care, ulterior, l-au scos cu forta din masina si l-au incatusat. Fostul tenismen s-a ales cu dosar penal si a ramas pieton.

„În jurul orei 4.45, pe Şoseaua Nordului, zona ambasada Chinei, polițiștii Brigăzii Rutiere au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat de 72 de ani. Întrucât acesta se afla într-o vizibilă stare de ebrietate, i s-a solicitat să fie testat cu aparatul alcooltest, moment în care a devenit recalcitrant, a adresat injurii polițiștilor,motiv pentru care a fost încătuşat şi condus la sediul INML pentru recoltare de mostre biologice.

Bărbatul a refuzat şi a fost condus la sediul Brigăzii Rutiere unde i-a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice și pentru refuz de recoltare mostre biologice. Bărbatul în cauza a fost sancționat și contravențional pentru tulburarea liniştii publice”, se arata într-un comunicat oficial al Brigazii de Politie Rutiera.